Hoog bezoek in Andalhof (NLdoet)

Op vrijdagochtend 11 maart kreeg onze locatie Andalhof hoog bezoek: Eva Gul, de kinderburgemeester van gemeente Overbetuwe kwam langs voor een mooie vrijwilligersklus in het kader van NLdoet. Ze kwam samen met drie klasgenoten uit groep acht van de Clara Fabriciusschool uit Herveld. De enthousiaste meiden werden ondersteund door Remco Jansen van gemeente Overbetuwe. Met elkaar én hulp van onze vrijwilliger Yordi en een aantal medewerkers hebben ze de bloembakken voorjaarsklaar gemaakt. Er werd hard gewerkt onder een stralend lentezonnetje. De bakken zijn gevuld met prachtige violen.

Tijdens de werkzaamheden kwamen bewoners van Andalhof een kijkje nemen en een praatje maken. Een aantal bewoners gaf welkome aanwijzingen of hielp mee met uitzoeken van de mooiste violen. Maar ook binnen genoten de bewoners van de gezellige sfeer buiten. In de pauze smulden de harde werkers van heerlijke appeltaart van DROOM. Die werd gebracht door een collega van welzijnsorganisatie Forte Welzijn, namens het vrijwilligerssteunpunt Overbetuwe. Hij was heerlijk!

Kortom: we hebben een vrolijke, gezellige ochtend gehad met mooie ontmoetingen tussen jong en oud. Het resultaat? Fleurig gevulde bloembakken waar bewoners, hun familie, medewerkers en vrijwilligers van Andalhof van kunnen genieten. De lente kan beginnen!

NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds: www.nldoet.nl