Activiteiten

Bewoners van Andalhof en Liefkenshoek kunnen dagelijks aansluiten bij verschillende activiteiten. Woont u niet in een van onze locaties, maar wilt u wel graag meedoen? Dat kan op Liefkenshoek! Hiervoor sluit u een activiteiten-abonnement af, waarvoor u maandelijks een bijdrage betaalt. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zorgen voor een gevarieerd aanbod, van bingo tot schilderclub en van gym en tot breiclub. Een overzicht van de activiteiten vindt u bij de ingang van Liefkensplein. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom. Samen maken we er iets moois van.

Op Liefkenshoek kunt u ook terecht bij de kapsalon en het winkeltje voor de dagelijkse boodschappen in kleine porties, cadeautjes, een kaartje met postzegel of iets lekkers. Wilt u langskomen voor een kopje koffie of een praatje? Ook dan bent u van harte welkom!

Hoe werkt het?

Een abonnement kunt u aanvragen bij de gastvrouwen op Liefkensplein in Liefkenshoek. Nadat uw aanmelding is verwerkt krijgt u een eigen activiteitenpas. Hiermee kunt u:

  • Deelnemen aan activiteiten en workshops (m.u.v. het verbruik van materialen)*;
  • Naar optredens;
  • Onbeperkt koffie en thee krijgen op het Liefkensplein;
  • Met korting maaltijden en consumpties nuttigen;
  • Met korting een ruimte in Liefkenshoek huren.

*Bingokaarten en Rad van Fortuin vallen buiten het abonnement. Abonnementhouders krijgen korting op de prijzen hiervoor.

Duo-fiets te leen voor bewoners

Woont u op onze locaties, dan kunt u gratis een elektrische duo-fiets lenen. Daarmee kunt u erop uit samen met een vrijwilliger of een familielid. Meetrappen mag maar hoeft niet. Telefonisch reserveren kan via de receptie van Liefkenshoek: 026 – 472 22 14 of een helpende op Andalhof.