Meest Recent nieuws

12 apr
12 apr

Nieuwe locatie Stichting Samen Zorgen krijgt de naam Andalhof

Na een jaar van voorbereiden en bouwen is op maandag 12 april woonzorglocatie Andalhof opgeleverd. Bewoners van De Hoge Hof verhuizen eind juni naar de nieuwe locatie, die tijdens de bouw bekend stond als ‘nieuwbouw Zandakkers’. De naam werd bekendgemaakt tijdens de oplevering van het gebouw. Mevrouw Van Olst en mevrouw Van den Berg, bewoners […]

Meer lezen
08 apr
08 apr

Bouwnieuws Herveld/Andelst 4e uitgave

Gedurende de nieuwbouw van onze nieuwe locatie in Herveld/Andelst informeren wij bewoners, omwonenden en andere belangstellenden regelmatig over nieuwe ontwikkelingen. Lees hier het bouwnieuws (4e uitgave, 2021).  

Meer lezen
11 mrt
11 mrt

Bouwnieuws Herveld/Andelst 3e uitgave 2021

Gedurende de nieuwbouw van onze nieuwe locatie in Herveld/Andelst informeren wij bewoners, omwonenden en andere belangstellenden regelmatig over nieuwe ontwikkelingen. Lees hier het bouwnieuws (3e uitgave, 2021).

Meer lezen
10 feb
10 feb

Bouwnieuws Herveld/Andelst 2e uitgave 2021

Gedurende de nieuwbouw van onze nieuwe locatie in Herveld/Andelst informeren wij bewoners, omwonenden en andere belangstellenden regelmatig over nieuwe ontwikkelingen. Lees hier het bouwnieuws (2e uitgave, 2021).

Meer lezen
29 jan
29 jan

De eerste vaccinaties zijn gezet!

Donderdagavond 28 januari zijn de eerste vaccinaties Covid-19 op De Hoge Hof gezet en vrijdagochtend 29 januari op Liefkenshoek. Een bijzonder moment: de eerste stap niet meer continu werken met mondkapje op! Lees hier het volledige artikel in De Gelderlander. https://www.gelderlander.nl/dossier-corona-in-de-betuwe/betuwse-verpleeghuizen-zijn-begonnen-eerste-coronaprikken-gezet~a1d90ed4/  

Meer lezen
26 jan
26 jan

Update coronavirus en bezoekregeling

Naar aanleiding van de persconferentie van 20 januari jl., willen wij u informeren over de gevolgen voor u als bewoner en u als familie en contactpersonen. Lees hier de brief die bewoners en familie hebben ontvangen.

Meer lezen
13 jan
13 jan

Bouwnieuws Herveld/Andelst 1e uitgave 2021

Gedurende de nieuwbouw van onze nieuwe locatie in Herveld/Andelst informeren wij bewoners, omwonenden en andere belangstellenden regelmatig over nieuwe ontwikkelingen. Lees hier het bouwnieuws (1e uitgave, 2021).

Meer lezen
22 dec
22 dec

Update coronavirus en bezoekregeling

Naar aanleiding van de toespraak afgelopen dinsdag van premier Rutte, waarin is aangekondigd dat er helaas verscherpte maatregelen worden ingesteld, en mede gezien het fors oplopen van het aantal besmettingen, willen wij u informeren over de gevolgen voor u als bewoner en u als familie en contactpersonen. Lees hier de brief die onze bewoners en familie hebben ontvangen.

Meer lezen
17 dec
17 dec

Aangepaste bezoekregeling

Naar aanleiding van de laatste toespraak van premier Rutte van afgelopen dinsdag, waarin is aangekondigd dat er helaas weer verscherpte maatregelen worden ingesteld, willen wij u informeren over de gevolgen voor onze cliënten en u als familie.   Voor de bezoekregeling hebben de verscherpingen tot gevolg dat vanaf 15 december het aantal bezoekers per dag […]

Meer lezen
14 dec
14 dec

Sluiten De Hoge Hof i.v.m. Corona besmetting

Er is bij één cliënt op De Hoge Hof een positieve uitslag geconstateerd, helaas dus een cliënt met Corona. Deze cliënt is in quarantaine. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken is besloten om preventief de hele locatie uit voorzorg in quarantaine te houden om verdere besmetting te voorkomen. Ook woning 2B gaat om die […]

Meer lezen