Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Het wijkteam van Stichting Samen Zorgen biedt ondersteuning, (verpleegkundige) zorg en verpleegzorg thuis in de dorpen Driel, Heteren, Randwijk, Zetten, Hemmen, Andelst en Herveld. In Herveld, Heteren en Zetten zijn appartementen beschikbaar waarin u kunt wonen met zorg dichtbij. U kunt kiezen uit verschillende vormen. Met en zonder indicatie.

Woningstichting Heteren, Mooiland en Woonstichting Valburg, verhuren de appartementen voor zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Het gaat om de volgende complexen:

Herveld: Hofstaete en de seniorenwoningen aan Venus en Saturnus
Zetten: Gehele dorp
Heteren: De Rauwendael, Bremstraat en De Iris.
Driel: Gehele dorp

Zo werkt het

Tijdens een intakegesprek met u en uw mantelzorger(s) bespreekt de wijkverpleegkundige uw mogelijkheden en wensen om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven met zorg dichtbij.

 

Mantelzorgondersteuning

Ook voor uw mantelzorger hebben wij aandacht, tijd en een luisterend oor. Wij begeleiden mantelzorgers bij medicijntoediening, valpreventie, tilmogelijkheden, gebruik van hulpmiddelen en andere praktische vaardigheden.

Kosten

Wijkverpleging op indicatie wordt vergoed vanuit de basisverzekering of de WLZ. U betaalt geen eigen bijdrage, ook niet via uw eigen risico.
Voor huishoudelijke hulp doet u bij de gemeente een WMO-aanvraag. Daarbij betaalt u een eigen bijdrage.
Uw mantelzorger(s) blijven betrokken. Waar mogelijk kunnen zij de zorg voor u ondersteunen.
Afspraken met u en uw mantelzorger komen in uw zorgplan. U kunt dat digitaal inzien via het cliëntportaal met uw eigen inlogcode.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) leest u hier.
De aanvullende module bij de algemene voorwaarden voor de Wijkverpleging leest u hier.

 

Contact

  1. Kim Lintsen Wijkverpleegkundige
  1. Telefoonnummer: 06-10693228
  2. Email: k.lintsen@stgsamenzorgen.nl