Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In Herveld, Heteren en Zetten zijn appartementen beschikbaar waarin u kunt wonen met zorg dichtbij. Het wijkteam van Stichting Samen Zorgen biedt u ondersteuning, (verpleegkundige) zorg en verpleegzorg thuis. Ook in Driel. U kunt kiezen uit verschillende vormen. Met en zonder indicatie.

Woningstichting Heteren, Mooiland en Woonstichting Valburg, verhuren de appartementen voor zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Het gaat om de volgende complexen:

Herveld: Hofstaete en de seniorenwoningen aan Venus en Saturnus
Zetten: De Loohof en omringende straten
Heteren: De Rauwendael, Bremstraat en De Iris.

Zo werkt het

Tijdens een intakegesprek met u en uw mantelzorger(s) bespreekt de wijkverpleegkundige uw mogelijkheden en wensen om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven met zorg dichtbij.

 

Mantelzorgondersteuning

Ook voor uw mantelzorger hebben wij aandacht, tijd en een luisterend oor. Wij begeleiden mantelzorgers bij medicijntoediening, valpreventie, tilmogelijkheden, gebruik van hulpmiddelen en andere praktische vaardigheden.

Kosten

Wijkverpleging op indicatie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. U betaalt geen eigen bijdrage, ook niet via uw eigen risico.
Voor huishoudelijke hulp doet u bij de gemeente een WMO-aanvraag. Daarbij betaalt u een eigen bijdrage.
Uw mantelzorger(s) blijven betrokken. Waar mogelijk kunnen zij de zorg voor u ondersteunen.
Afspraken met u en uw mantelzorger komen in uw zorgplan. U kunt dat digitaal inzien via het cliëntportaal met uw eigen inlogcode.

Contact

  1. Wilmanet Buitenhuis Teamleider Wijkverpleging
  1. Telefoonnummer: 0488-820217
  2. Email: w.buitenhuis@stgsamenzorgen.nl
  1. Annelies Verbeek Teamleider Wijkverpleging
  1. Telefoonnummer: 0488-820217
  2. Email: a.verbeek@stgsamenzorgen.nl