Trots op onze vrijwilligers: Angelique Driessen

Bij Stichting Samen Zorgen zijn zo’n 230 vrijwilligers actief. Eén daarvan is Angelique Driessen, die een aantal dagen per week actief is op Andalhof in Andelst: "Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen omdat ik om gezondheidsredenen veel thuis zat. Ik wilde graag het huis uit, iets om handen hebben en wat voor een ander betekenen. In 2020 werd ik vrijwilliger bij Stichting Samen Zorgen, ik startte op De Hoge Hof. Best spannend, maar ik voelde me snel welkom en kreeg steeds meer contacten. Inmiddels zijn we verhuisd naar Andalhof, hier ben ik actief bij de breiclub in de buurtkamer, de creatieve ochtend en de beautyactiviteit. Ik vind het erg leuk om te doen!”

Bij de beautyactiviteit, waar zowel dames als heren welkom zijn, worden nagels gevijld en gelakt en krijgen bewoners een handbadje en een handmassage. Angelique: “Bij deze activiteit heb je veel één op één contact met bewoners, mensen vertellen er hun verhaal. Het vrijwilligerswerk heeft me veel gebracht: iets om handen, het huis uit, gezelligheid, contacten en het geeft me voldoening als de mensen genieten van de activiteit!”

 

Wilt u ook bijdragen aan een waardevolle dag van onze bewoners? Denkt u dan eens aan vrijwilligerswerk, klik hier voor meer informatie.