Maaltijdservice

 

Bij Stichting Samen Zorgen kunt u genieten van een lekkere, duurzame, gezonde en betaalbare maaltijd. Bij Stichting Samen Zorgen bepalen, bewoners, wijkbewoners en gasten samen met de koks wat er gegeten wordt. Onze keuken stelt aan de hand van de opgegeven voorkeuren en wensen een seizoensgebonden menu samen. De ervaringen en tevredenheid van onze gasten dagen ons telkens weer uit om te verbeteren.

Aan onze menukaart herken je de rijkdom van onze streek. We kiezen bewust voor Verse en Kwaliteitsproducten en daar waar mogelijk stimuleren we onze regionale boeren. Met deze keuze kunnen wij kwalitatief duurzame maaltijden leveren en dat maakt de maaltijden van Samen Zorgen bijzonder.

Onze koks gaan de uitdaging aan om u dagelijks te verrassen met een extra smaakvol menu, passend bij het seizoen en het aanbod van de dag. Natuurlijk blijven er alternatieve keuzes mogelijk, want smaken verschillen immers. Het Menu van de Chef staat centraal bij ons. Zowel in de huiskamers, de appartementen, het restaurant en de tafeltje-dek-je maaltijden, van Stichting Samen Zorgen.

Ontkoppeld koken is een moderne techniek waarbij gerechten aan het eind van de bereiding snel worden terug gekoeld. Voor consumptie worden deze geregenereerd (langzaam terugbrengen naar temperatuur van bereiding). Hierdoor blijft de kwaliteit constant. Intussen kan aandacht gegeven worden aan de presentatie en kan voedselverspilling worden voorkomen. Hierdoor is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer u de maaltijd gaat nuttigen.

Indien u geïnteresseerd bent in het weekmenu, klik hier.

Het restaurant

U bent van harte welkom in de restaurants op de pleinen van Liefkenshoek en De Hoge Hof. Iedere dag wordt tussen 12.00 – 13.15 uur een 3-gangenmenu geserveerd. U kunt afspraken maken over vaste dagen en ook op dieetwensen kunnen wij inspelen. Wanneer u met een groep komt eten is het raadzaam te reserveren. Dat kan telefonisch: 026-820002 of per email naar liefkensplein@stgsamenzorgen.nl  of  hofgasterij@stgsamenzorgen.nl

Daarnaast kunt u iedere woensdagavond tussen 16.30 – 18.30 uur in de restaurants terecht, voor een snackmaaltijd of 3-gangenmenu. Wilt u verzekerd zijn van een plekje dan kunt u vooraf reserveren bij de gastvrouwen van de betreffende locatie. De kosten voor een diner bedragen;

  • Voor abonnementhouders € 7,50
  • Voor externen € 9,90

Indien u geïnteresseerd bent in het woensdagavondmenu, klik hier.

Op woensdag 27 december 2017 zijn de Hofgasterij en de Liefkenssmullerij van
16.30 uur tot 18.30 uur gesloten.

Maaltijdservice tafeltje-dek-je

Indien u meer informatie wenst of gebruik wilt maken van de maaltijdservice tafeltje-dek-je, waarbij uw maaltijden door vrijwilligers aan huis bezorgd worden, kunt u contact opnemen met de receptie van Stichting Samen Zorgen op 026-4722214. Deze maaltijdservice wordt geleverd in gemeente Overbetuwe met uitzondering van Elst.