Liefkenshoek

Wonen in een appartement met zorg

Met een indicatie voor zorg met verblijf kunt u terecht in één van de appartementen van Liefkenshoek of De Hoge Hof. Samen met u leggen we uw wensen voor (verpleegkundige) zorg en uw welzijn vast in een zorgplan.

Kleinschalig wonen met zorg

Met 7 tot 11 mensen woont u samen in een woning.  Naast een gezamenlijke huiskamer/woonkeuken heeft u ruimte voor uzelf. Kleinschalig wonen met zorg is geschikt voor mensen met dementie. Uw wensen voor (verpleegkundige) zorg, behandeling en welzijn leggen wij in overleg met u, uw familie en de specialist ouderen geneeskunde vast in een zorgplan.

Tijdelijk wonen

Wanneer u tijdelijk niet in uw eigen huis kunt wonen, bijvoorbeeld door vakantie van uw mantelzorger of tijdens een herstelperiode na een ziekenhuisopname, bent u van harte welkom in één van de appartementen voor tijdelijk verblijf. Uw huisarts of het ziekenhuis zorgt voor een kortdurende verblijfsindicatie.

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Zowel in de nabijheid van Liefkenshoek als De Hoge Hof zijn appartementen beschikbaar waarin u een beroep kunt doen op ondersteuning en (verpleegkundige) zorg. Woningstichting Heteren, Mooiland en Woonstichting Valburg verhuren deze appartementen.

 

 
   
   
 
 

Contact

Zorgadvies op maat? Vragen over beschikbaarheid van appartementen?
Bel met
Miriam Teunissen van Manen (Woonzorgbemiddelaar)

0488-452541

of

06-22467129

 

of mail naar:
m.teunissenvanmanen@stgsamenzorgen.nl
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 14:30


Voor vragen over wijkverpleging kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

0488-820217
 

 

Zorgcentrum Liefkenshoek
heeft 4 sterren

Zorgcentrum Liefkenshoek heeft meegedaan aan gastvrijheidszorg met sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg. Het doel is de kwaliteit van leven van bewoners en cliënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Onafhankelijke auditoren bezochten Liefkenshoek. Lees hier hoe dit verder ging.