Liefkenshoek

Wonen in een appartement met zorg

Met een indicatie voor zorg met verblijf kunt u terecht in één van de appartementen van Liefkenshoek of De Hoge Hof. Met een indicatie voor zorg kunt u terecht in 1 van de appartementen van Lh of de HH. Samen met u leggen we uw wensen t.a.v. (verpleegkundige) zorg en uw welzijn vast in een zorgplan. Op de beide locaties zijn enkele tweepersoonsappartementen aanwezig waar partners samen opgenomen kunnen worden. Ook bestaat voor familie of mantelzorg de mogelijkheid om te blijven logeren en eigen betaling gebruik te maken van de maaltijdvoorziening van SSZ  (het betreft een veldbed in het appartement van de cliënt).

Kleinschalig wonen met zorg

Met 7 tot 11 mensen woont u samen in een woning.  Naast een gezamenlijke huiskamer/woonkeuken heeft u ruimte voor uzelf. Kleinschalig wonen met zorg is geschikt voor mensen met dementie. Uw wensen voor (verpleegkundige) zorg, behandeling en welzijn leggen wij in overleg met u, uw familie en de specialist ouderen geneeskunde vast in een zorgplan. Ook bestaat voor familie of mantelzorg de mogelijkheid om te blijven logeren en eigen betaling gebruik te maken van de maaltijdvoorziening van SSZ  (het betreft een veldbed in het appartement van de cliënt).

Tijdelijk wonen (logeren)

Wanneer u tijdelijk niet in uw eigen huis kunt wonen, bijvoorbeeld door vakantie van uw mantelzorger of tijdens een herstelperiode na een ziekenhuisopname, bent u van harte welkom in één van de appartementen voor tijdelijk verblijf. Uw huisarts of het ziekenhuis zorgt voor een kortdurende verblijfsindicatie.

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Zowel in de nabijheid van Liefkenshoek als De Hoge Hof zijn appartementen beschikbaar waarin u een beroep kunt doen op ondersteuning en (verpleegkundige) zorg, ook levert Stichting Samen Zorgen daar verpleegzorg Thuis in de vorm van een VPT (volledig pakket thuis) of een MPT (modulair pakket thuis). Woningstichting Heteren, Mooiland en Woonstichting Valburg verhuren deze appartementen.

 
   
   
 
 

Contact

Zorgadvies op maat? Vragen over beschikbaarheid van appartementen?
Miriam Teunissen van Manen & Hanneke Nieboer staan u graag te woord.
Bel met WoonZorgBemiddeling:

0488-820002
 


Voor vragen over wijkverpleging kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

0488-820217
 

 

Zorgcentrum Liefkenshoek
heeft 4 sterren

Zorgcentrum Liefkenshoek heeft meegedaan aan gastvrijheidszorg met sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg. Het doel is de kwaliteit van leven van bewoners en cliënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Onafhankelijke auditoren bezochten Liefkenshoek. Lees hier hoe dit verder ging.