Sluiten De Hoge Hof in Herveld en Liefkenshoek in Heteren

Belangrijke informatie

Op vrijdag 13 maart 2020 hebben wij u geïnformeerd over de maatregelen die wij hebben getroffen in het kader van het Coronavirus. Eén van deze voorzorgsmaatregelen was dat onze cliënten maximaal 1 bezoeker per dag mochten ontvangen.

Ondanks dat het onze voorkeur heeft dat bewoners nog bezoek krijgen, is dit niet langer veilig mogelijk te maken.
Onze locaties De Hoge Hof in Herveld en Liefkenshoek in Heteren gaan we daarom vanaf donderdag 19 maart 2020 14.00 uur tot nader order sluiten voor bezoekers.

We zijn ons zeer bewust van de impact die dit heeft voor onze bewoners en hun naasten. De afgelopen dagen hebben wij op voorhand allerlei andere alternatieven voor onderling contact onderzocht. Wij zijn blij dat wij onze cliënten het alternatief van skype (beeldbellen) middels een tablet kunnen bieden. En natuurlijk wordt een telefoontje, kaartje of tekening ook erg gewaardeerd! Stuur er zoveel mogelijk!

Wij zijn zeer waakzaam op de gezondheidstoestand van onze cliënten en medewerkers en houden ons strikt aan alle richtlijnen van het RIVM.

Wij vragen uw begrip voor dit besluit en rekenen op uw medewerking!

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer (085) 0645877 of per e-mail naar vragencorona@stgsamenzorgen.nl.

Met vriendelijke groet,

Jeanette Horlings-Koetje

Directeur-bestuurder