Privacy statement van Stichting Samen Zorgen
 

Wanneer u als cliënt, verwant, vrijwilliger, kandidaat, sollicitant, ZZP-er, stagiaire of medewerker persoonsgegevens aan SSZ verstrekt, worden uw gegevens opgenomen in de databank van SSZ.        Dit geldt ook voor de gegevens die wij van u als werknemer of vertegenwoordiger van een (potentiele) zakelijke relatie, zoals een (potentiele) opdrachtgever, leverancier, verkoper, of ander bedrijf en/of instelling ontvangen.

Wij hechten veel belang aan uw privacy. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd in overeenstemming met de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). SSZ heeft de verwerking van persoonsgegevens, indien nodig gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Gegevens die wij verwerken van website bezoekers
 

In het algemeen kunt u onze website bezoeken zonder persoonsgegevens te verstrekken. Wij verzamelen geen gegevens. Onze websites kunnen verwijzingen en/of hyperlinks bevatten naar een of meerdere websites van anderen. Dit privacy statement is niet van toepassing op deze websites. Wij raden u aan het privacy beleid van de andere websites na te lezen.

Wilt u ons hele privacy statement lezen klik dan hier om het document te openen.