Nieuwbouw Vire Hof in Driel

In Driel ontstaat iets moois: Vire Hof. Een unieke woonomgeving op het landgoed ten oosten van het Wiel van Driel. Wonen op Vire Hof betekent wonen zoals mensen dat zelf graag willen. In een landelijke omgeving, met veel groen en ruimte. Mensen met en zonder ondersteuningsbehoefte wonen en leven er naast elkaar. Stichting Samen Zorgen biedt op Vire Hof verschillende mogelijkheden voor wonen met zorg en ondersteuning dichtbij. Zo zijn er appartementen waar mensen volledig zelfstandig wonen, en wij er zijn als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. Maar ook komen er studio’s die mensen met (ernstige) geheugenproblemen als dementie veiligheid en geborgenheid bieden. 

Op onze website leest u meer over de woonmogelijkheden op Vire Hof. Ziet u zichzelf er al wonen? Schrijft u zich dan in als belangstellende en wij houden u op de hoogte.

Op de afbeelding ziet u een impressie van één van de onderdelen van Vire Hof. U ziet hier de bestaande boerderij met daarnaast de locatie voor wonen met intensieve zorg en ondersteuning, bijzonder geschikt voor mensen met (ernstige) geheugenproblemen als dementie.