Maak kennis met onze nieuwe gebiedsmanagers

In de afgelopen maanden hebben we twee nieuwe gebiedsmanagers mogen verwelkomen bij Stichting Samen Zorgen. Chantal Peelen is sinds 15 augustus gebiedsmanager Herveld-Andelst, Karen Beekman sinds 1 oktober gebiedsmanager Heteren.

Wat doet een gebiedsmanager?

Chantal: “We zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken alsook de kwaliteit van zorg. Locatie Andalhof valt onder mijn verantwoordelijkheid, evenals de wijkverpleging, huishouding en dagbesteding.”

Karen: “Liefkenshoek valt onder mijn verantwoordelijkheid, met daarnaast als organisatiebreed aandachtsgebied de intramurale zorg, dus de zorg in onze locaties.”

 

 

Waarom heet jullie functie gebiedsmanager en niet locatiemanager?
Karen: “Omdat we niet alleen verantwoordelijk zijn voor de locaties. Als organisatie willen we in verbinding staan met de lokale gemeenschap. Wat betekent dat wij ook de verbinding aangaan met lokale partijen als de gemeente of specifieke initiatieven die passen bij onze organisatie, om daarin lokaal ook een bijdrage te leveren aan de ouderengemeenschap. Ik doe dat voor het gebied Heteren, Chantal voor Herveld-Andelst.”

Waarom kozen jullie voor Stichting Samen Zorgen?
Chantal: “Ik kom uit de gemeente Overbetuwe en Stichting Samen zorgen was voor mij geen onbekende organisatie. De kleinschaligheid en dichtbij de werkvloer aanwezig zijn waren voor mij belangrijke aspecten om te solliciteren. Mijn vorige werkgever, waar ik 17 jaar heb gewerkt, was een grote organisatie in de gehandicaptenzorg dus de overstap naar de ouderenzorg en een kleinere organisatie was een hele bewuste keuze.”

Karen: “Tijdens de gesprekken werd mij al snel duidelijk dat Stichting Samen Zorgen een kleine organisatie is met sterke lokale wortels en een warm hart voor cliënten en medewerkers. Een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst. Dat is wat mij aanspreekt. Ik heb ruim 19 jaar ervaring in de ouderenzorg, en lever graag bij Stichting Samen Zorgen mijn bijdrage om nu en in de toekomst de best mogelijk zorg te kunnen blijven leveren.”

We wensen Karen en Chantal veel (werk)plezier toe bij onze organisatie.