Hoogste punt nieuwbouw Andelst bereikt

De nieuwbouw van onze locatie 'De Zandakkers' gaat voorspoedig. Op maandag 28 september 2020 is met het storten van de dakvloer het hoogste punt bereikt en de verwachting is eind oktober de plaquette op de gevel te kunnen plaatsen. Deze mijlpalen hebben we op 30 september jl. met onze bewoners, medewerkers en cliënten dagbesteding smakelijk gevierd met een poffertjeskraam op onze locaties. Voor de mannen van de bouw was een frietkraam geregeld.

In deze tijd maken we keuzes over de inrichting: welke keuken, kleuren, deurklinken, vloer, verlichting en ga zo maar door. Maar ook de inrichting van het buitenterrein/tuin wordt binnenkort besproken. Een groep van medewerkers en een afgevaardigde namens onze gezamenlijke cliëntenraad denkt hierover met ons mee.

De bouw ligt nog steeds op planning. Hendriks Bouw & Ontwikkeling verwacht in april 2021 te kunnen opleveren. Samen met de bewoners kijken we hiernaar uit!

Bent u benieuwd hoe het storten van de dakvloer is gegaan? Gaat u dan naar onze facebookpagina voor het filmpje: https://www.facebook.com/stgsamenzorgen.nl/