Bewoners Andalhof doen mee aan avondvierdaagse

Maar liefst 28 bewoners van Andalhof startten dinsdagavond 7 juni aan hun avondvierdaagse. Een verslag van dag tot dag door medewerkers Jose Burgers en Ria Brugmans:

Bewoners Andalhof doen mee aan avondvierdaagsen Herveld-Andelst

“Na vele voorbereidingen was het eindelijk zover: de eerste dag van de avondvierdaagse. Iedereen startte vol enthousiasme. Onderweg was er natuurlijk tijd voor een korte pauze, waar we genoten van een kop koffie of thee. De tweede avond regende het, maar toch stond iedereen weer klaar! Regencape om en een lach op het gezicht: het was weer een avond vol plezier! Donderdag was het weer ons beter gezind en bewoners hadden er weer net zoveel zin in. De avond werd heerlijk afgesloten: van Ineke Cornelissen kreeg iedereen een heerlijke oliebol. Koffie en een drankje mochten natuurlijk ook niet ontbreken. En toen, de vierde avond. Dat was een fantastische afsluiting! Familie Wissing kwam voor vertrek naar het dorpsplein om de bewoners te verrassen met mooie gehaakte buttons, super! Met versierde rolstoelen liepen we de avondvierdaagse uit. Bloemen, blije gezichten, alle ingrediënten voor een mooie afsluitende dag waren aanwezig. Op Andalhof kregen alle deelnemers een medaille, en met een hapje en drankje – aangeboden door de heer Fransen - sloten we de avondvierdaagse af.”

Jose, bedankt voor het maken van de mooie foto’s! Ook familie, vrijwilligers en medewerkers: bedankt! Met z’n allen hebben we er iets leuks  van kunnen maken.