Jumbo Heteren bedankt!

 

In november heeft Liefkenshoek bloemen ontvangen van de Jumbo uit Heteren. Er waren voldoende bloemen om iedereen te laten genieten.


De bewoners van de Hoge hof naar de kerstshow van de Intratuin Elst.
 

Met een grote groep bewoners, medewerkers, familie en vrijwilligers is de Intratuin in Elst bezocht. De bewoners hebben genoten van de kerstshow. Dankzij de man van een collega hebben wij de bus van de Betuwe Expres gesponsord gekregen! Fantastisch!! De Hoge Hof is hier dan ook heel erg dankbaar voor!!

 

SSZ heeft 2 giften in ontvangst mogen nemen


Op 14 oktober heeft 'De nacht van' plaats gevonden, georganiseerd door 'Begin van 't Endt'. Deze avond vond er een battle plaats tussen plaatselijke DJ's en een duo uit Heteren heeft de prijs van €750,00 gewonnen.
Zij hebben deze prijs aan Liefkenshoek geschonken, als bijdrage aan een dagje dierentuin. 
Bedankt heren!

Het “Comité Werenfridusconcerten Elst” (CWE) heeft 16 jaar lang op de zondagmiddag concerten georganiseerd in de St. Werenfriduskert te Elst.

Het comité bestaat uit een aantal zeer gemotiveerde vrijwilligers, die maandelijks gezamenlijk de muziekuitvoeringen in de kerk plande en organiseerde. Na een periode van 16 jaar is hieraan helaas een einde gekomen. Het beleid van het comité was zodanig, dat ter afsluiting van deze periode een bepaald geldbedrag verdeeld kan worden onder een aantal goede doelen.

Het comité heeft besloten om SSZ te kunnen verblijden met een gift van € 1.000,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onze dagbesteding PG.

 

Betuwe on stage
 

Op 27 februari wordt het beroepenfeest georganiseerd voor VMBO leerlingen. SSZ zal hierbij ook aanwezig zijn. Op deze dag gaan de leerlingen in gesprek met de beroepsbeoefenaren over beroep en werkdag. Het beroep staat centraal in de gesprekken: Wat houdt het vak in en hoe ziet een werkdag er nu echt uit? Ter plekke maken de leerlingen matches voor de Doe Dag.

Op de Doe Dag bezoeken de leerlingen de beroepsbeoefenaren met wie ze matches maakten op het feest. De beroepsbeoefenaar laat de praktijk van het beroep zien tijdens een deel van de werkdag.

Workshop dementie
 

Stichting Samen Zorgen biedt in Zorgcentrum Liefkenshoek en in Zorgcentrum De Hoge Hof, een workshop over de ziekte ‘dementie’ aan. Deze workshop is bedoeld voor medewerkers, vrijwilligers, familieleden, mantelzorgers en anders betrokkenen.

Inhoud:

  • De 4 fases van dementie
  • Omgangsadviezen
  • Inleven in een persoon met dementie
  • Ruimte voor vragen

De volgende data zijn beschikbaar:

Dinsdag 10 oktober om 13.00 uur, in de vergaderruimte verdieping 2, in Liefkenshoek

Dinsdag 31 oktober om 14.30 uur, in de kleine multi functionele ruimte, in De Hoge Hof

Vrijdag 1 december om 13.00 uur, in de vergaderruimte verdieping 2, in Liefkenshoek

Maandag 15 januari 2018 om 13.00 uur, in de grote multi functionele ruimte, in De Hoge Hof

U kunt zich opgeven bij de receptie voor deelname (026-4722214 of via e-mail: receptiessz@stgsamenzorgen.nl). Graag uw naam en uw telefoonnummer opgeven.

De duur van de bijeenkomst is maximaal anderhalf uur. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per keer. De workshop vindt plaats bij minimaal 3 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Voel u vrij om een locatie en een datum uit te zoeken die u het best past.

U bent van harte welkom!