Liefkenshoek

Sinds  januari 2014 is het nieuwe Liefkenshoek in Heteren gereed. In het nieuwe gebouw zijn 28 plaatsen voor beschermd wonen  en 48 appartementen voor beschut wonen. Appartementen waar u Thuis bent. Daarnaast is er een gezellig restaurant, een winkel, een biljartgelegenheid, een kapsalon etc. U kunt bij ons uitgaan in eigen huis, ontmoeten en deelnemen aan activiteiten.
 
Liefkenshoek beschikt daarnaast over 45 aanleunwoningen, die verhuurd worden via Woonstichting Valburg en woningstichting  Vitalis. De bewoners van die complexen kunnen als zij daar een indicatie voor hebben van het Centrum Indicatiestelling Zorg, een beroep doen op ondersteuning vanuit Liefkenshoek.

 

Uw wensen centraal

Als u prettig woont voelt u zich beter. Daarom probeert Liefkenshoek uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw huisdier mee kan nemen als u daar zelf voor kan zorgen. Of wanneer u gewend bent dat de hele familie op zondag op bezoek komt, dan zet u die traditie voort. Ook heeft u de mogelijkheid uw eigen appartement te voorzien van eigen stoffering en meubels. Wanneer u uit Heteren of omgeving komt kunt u uw eigen huisarts houden. Door financiële en/of wettelijke beperkingen is het misschien niet mogelijk al uw wensen te vervullen. U kunt er verzekerd van zijn dat Liefkenshoek haar uiterste best doet om u naar uw eigen wens te laten wonen, zodat u zich thuis voelt.

Zorg die u nodig heeft

Niemand is hetzelfde. Niemand heeft dezelfde behoefte aan zorg. Daarom krijgt u in Liefkenshoek zorg die is afgestemd op uw behoefte en indicatie. Wanneer u eenmaal in Liefkenshoek woont bespreken de medewerkers met u welke zorg u nodig heeft, met als uitgangspunt uw wensen.


 

 
   
   
 
 

Contact

Zorgadvies op maat? Vragen over beschikbaarheid van appartementen?
Bel met
Miriam Teunissen van Manen (Woonzorgbemiddelaar)

0488-452541

of

06-22467129

 

of mail naar:
m.teunissenvanmanen@stgsamenzorgen.nl
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 14:30


Voor vragen over wijkverpleging kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

0488-820217
 

 

Zorgcentrum Liefkenshoek
heeft 4 sterren

Zorgcentrum Liefkenshoek heeft meegedaan aan gastvrijheidszorg met sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg. Het doel is de kwaliteit van leven van bewoners en cliënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Onafhankelijke auditoren bezochten Liefkenshoek. Lees hier hoe dit verder ging.