De Hoge Hof

Al ruim 40 jaar biedt De Hoge Hof zorg en dienstverlening aan ouderen. In de Hoge Hof zijn een groot aantal appartementen voor beschut en beschermd wonen, appartementen waar u Thuis bent. Daarnaast is er een gezellig restaurant, een winkel, een biljartgelegenheid, een kapsalon etc. U kunt bij ons uitgaan in eigen huis, ontmoeten en deelnemen aan activiteiten. Naast De Hoge Hof  zijn er appartementen te huur in Hofstaete A, B en C.  Deze appartementen worden verhuurd via de woningstichting. Bewoners van die complexen kunnen als zij daar een indicatie voor hebben van het Centrum Indicatiestelling Zorg, een beroep doen op ondersteuning vanuit De Hoge Hof.

 

Uw wensen centraal

Als u prettig woont voelt u zich beter. Daarom probeert De Hoge Hof uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw huisdier mee kan nemen als u daar zelf voor kan zorgen. Of wanneer u gewend bent dat de hele familie op zondag op bezoek komt, dan zet u die traditie voort. Ook heeft u de mogelijkheid uw eigen appartement te voorzien van eigen stoffering en meubels. Wanneer u uit Herveld of omgeving komt kunt u uw eigen huisarts houden. Door financiële en/of wettelijke beperkingen is het misschien niet mogelijk al uw wensen te vervullen. U kunt er verzekerd van zijn dat De Hoge Hof haar uiterste best doet om u naar uw eigen wens te laten wonen, zodat u zich thuis voelt.

Zorg die u nodig heeft

Niemand is hetzelfde. Niemand heeft dezelfde behoefte aan zorg. Daarom krijgt u in De Hoge Hof zorg die is afgestemd op uw behoefte en indicatie. Wanneer u eenmaal in De Hoge Hof woont bespreken de medewerkers met u welke zorg u nodig heeft, met als uitgangspunt uw wensen.


 

 
   
   
 

Contact

Zorgadvies op maat? Vragen over beschikbaarheid van appartementen?
Bel met Miriam Teunissen van Manen (Woonzorgbemiddelaar)

0488-452541

of

06-22467129

 

of mail naar:
m.teunissenvanmanen@stgsamenzorgen.nl
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 14:30


Voor vragen over wijkverpleging kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

0488-820217